Kvindelig tennisstjerne smider tøjet: Overlader ikke meget til fantasien

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images

Tennisstjernen Aryna Sabalenka har taget sig en velfortjent ferie, efter sin deltagelse i French Open. Her nåede hun næsten frem til finalen.

Tidligere i år kunne hviderussiske Aryna Sabalenka glæde sig over at have vundet sin første Grand Slam-titel. I starten af året gik hun nemlig hele vejen under Australian Open.

Siden da har hun holdt fast i sit høje niveau, hvilket hun også tog med sig til Paris, hvor hun spillede French Open. Hun var ikke favorit til at vinde turneringen, men endte med at spille sig helt frem til semifinalen.

Faktisk var hun meget tæt på at spille sig til en plads i finalen, men sådan gik det ikke. Hun havde mulighed for at serve sig til sejr, men endte med at kollapse mod Karolina Muchova. Derfor blev det ikke til en plads i finalen.

Efterfølgende har hun valgt at tage en velfortjent pause fra tennisspillet. Det har hun gjort på Mallorca, hvor hun holder ferie sammen med sin kæreste. Herfra har hun delt en række billeder af sig selv.

På billederne kan man tydeligt se, at den hviderussiske tennisspiller er i rigtig god form. Hun har tilmed valgt at forkæle sine følgere med et billede, hvor hun er næsten afklædt. Derfor er det ikke meget, der er blevet overladt til fantasien.

Sabalenka har sandsynligvis vurderet, at det vil være sundt at tage en smule ferie, inden hun tager hul på græssæsonen. Her er det Wimbledon, der er det helt store fokus, da hun er blandt favoritterne til at vinde titlen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024