Kylian Mbappe har til den 19. juli

Foto: Aurelien Meunier/Getty Images

Der er stor tvivl om Kylian Mbappés situation, hvilket har medført, at den franske stjerne nu har fået et ultimatum.

Real Madrid er en af de klubber, der har holdt øje med Kylian Mbappé i flere år. De forsøgte at hente ham sidste år, men her afviste han et skifte, for i stedet at forlænge med Paris Saint-Germain.

Det var naturligvis ikke gjort med henblik på at blive i den franske klub i mange år. Derimod handlede det primært om at maksimere den økonomiske gevinst, ved at fortsætte i PSG.

Hans nuværende kontrakt udløber næste år, og her har han intentioner om at forlade klubben gratis. Det vil PSG dog ikke være med til, og har derfor besluttet at give ham et ultimatum.

De har gjort det klart for ham, at han skal forlænge sin kontrakt eller acceptere at blive solgt i år. Og nu skriver AS, at der også er blevet en dato på, hvornår han skal have besluttet sig.

For nylig afslørede præsident Nasser Al-Khelaifi på et pressemøde, at Mbappé ikke får lov til at forlade klubben på en fri transfer. Nu lyder det, at han inden den 19. juli skal beslutte sig for, om han vil forlænge eller sælges.

Derfor har den franske stjerne fået mindre end to uger til at beslutte sig om sin fremtid. Han forlænger næppe sin kontrakt, men han skal beslutte sig for, om han vil gå i krig med PSG.

Ifølge mediet Madrid Universal er det sød musik i ørerne hos Real Madrid-præsident Florentino Perez, der har stoppet alle forhandlinger. Han og den øvrige ledelse ønsker angiveligt at sætte alle sejl ind på at hente Mbappé.

Skal de hente ham denne sommer, bliver det dog ikke billigt. Flere medier har rapporteret, at prisen vil lyde på omkring 200 millioner euro. Pengene skulle være klar, hvorfor den spanske klub blot venter på Mbappés beslutning.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024