Kylian Mbappé slår PSG-klubrekord med flest scorede mål

Foto: Jean Catuffe/Getty Images

Kylian Mbappé har tilføjet endnu en rekord til sit CV, da han nu er den mest scorende spiller i Paris Saint-Germains historie.

I weekendens kamp mod Nantes i Ligue 1, scorede Kylian Mbappé sit mål nr. 201 for Paris Saint-Germain, som også vandt kampen 4-2.

Han var dog nødt til at vente til det 92. minut, hvor han kunne sende bolden i nette, og dermed også overhale Edinson Cavani som den mest scorende PSG-spiller.

Den franske stjerne, der fyldte 24 år i december, har formået at etablere sig som en af fodboldverdenens største stjerner.

“Jeg spiller for at skrive historie,” sagde Mbappé efter kampen ifølge BBC, der blev hentet til PSG fra AS Monaco i 2017.

“Jeg har altid sagt, at jeg ville skrive historie i Frankrig, i mit lands hovedstad, i min by, og det gør jeg. Det er fantastisk, men der er stadig meget, der skal gøres.”

Han gjorde det også klart, at det var meget specielt for ham at blive indehaver af denne rekord, da han selv er fra Paris.

“For mig, som indfødt pariser, er dette specielt. Hvis nogen havde sagt til mig, at jeg ville score målet til at slå rekorden, mens jeg havde anførerbindet på, ville jeg ikke have troet det,” sagde han til Canal Plus.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024