Kylian Mbappe vil have en ‘Messi-style’ kontrakt i Real Madrid

Foto: Julian Finney/Getty Images

Kylian Mbappé ønsker at få en Lionel Messi-lignende klausul i sin kontrakt. Det er gældende, uanset om hans næste kontrakt bliver med Real Madrid, PSG eller en tredje klub.

Der har været spekuleret meget i Kylian Mbappés fremtid, da han har været rygtet væk fra Paris Saint-Germain. Blandt andet har han været sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid.

Den franske stjerne har dog meddelte, at han ønsker at fortsætte i PSG i næste sæson. Derefter har han planer om at forlade klubben.

Dette skyldes, at hans nuværende kontrakt udløber næste sommer. Derfor kan han forlade klubben på en fri transfer, hvilket giver ham bedre forudsætninger for at få en lukrativ kontrakt.

Ligue 1-mestrene har efter sigende givet ham et ultimatum. Enten skal han acceptere at blive solgt eller forlænge sin kontrakt.

Mbappé ønsker dog ingen af delene, men vil blot færdiggøre sin nuværende kontrakt. Den primære årsag til dette er, at han dermed er garanteret en enorm loyalitetsbonus.

Flere medier rapporteret, at hans bruttoløn lyder på 72 millioner euro om året. Dertil har han fået 150 millioner euro i ansættelsesbonus samt 170 millioner euro i loyalitetsbonus, hvis han bliver i næste sæson.

Det gør det til en af de mest lukrative kontrakter i sportens historie. Den spanske avis OK Diario skriver, at hans repræsentanter ved, at han kan få endnu en god aftale næste år.

Ifølge Sportbible har han et ønske om at få en kontakt, der minder om, hvad Lionel Messi har fået i Inter Miami. Her har han sikret sig, at han får en procentdel af indtægterne fra merchandise og tv-rettigheder.

Den argentinske stjerne vil blev betalt af Adidas, der er MLS’ største sponsor. Ligeledes vil han også blive betalt af Apple TV, der har en eksklusiv tv-aftale med MLS i de næste 10 år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024