Kyrgios jubler: Første gang i tre år

Den australske tennisstjerne har god grund til at smile i disse dage. For første gang i tre år har han nemlig vundet en ATP-turnering.

Søndag beviste Nick Kyrgios igen, at han er en af de bedste tennisspillere i verden. Her sikrede han sig nemlig sin første sejr i en ATP-turnering i tre år. Desuden var det hans syvende titel i alt.

Den ofte kontroversielle tennisspiller sikrede sig sejren i finalen i Citi Open i Washington D.C. i USA. på overbevisende vis. Her vandt han nemlig over japanske Yoshihito Nishioka med sætcifrene 6-4, 6-3.

Ikke nok med det, så kan den 27-årige Nick Kyrgios faktisk også bryste sig af, at han formåede at spille sig gennem hele turneringen, uden at tabe et eneste parti i egen serv. Det skriver Ritzau.

Foruden at være hans syvende ATP-finale, så er det også første gang, at han har formået at spille sig frem til finalen i to turneringer i træk.

Sidst han stod i en finale, var nemlig tilbage i juli, hvor han formåede at spille sig frem til finalen i Wimbledon. Sejren fik han dog ikke med hjem, da han endte med at tabe til Novak Djokovic.

Sidste gang, han vandt en turnering, var faktisk også ved Citi Open. Det var tilbage i 2019, at han vandt denne turnering.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024