Lance Armstrong med hård besked til Jonas Vingegaard

Foto: James Knowler/Getty Images

Lance Armstrong er klar i spyttet omkring både Jonas Vingegaard og Jumbo-Vismas taktik.

Den første hviledag har ramt dette års Tour de France. I modsætning til sidste år, er det med Jonas Vingegaard i den gule førertrøje.

Det er tilfældet, selvom Tadej Pogacar i de seneste dage har vist sig fra sin stærkeste side. Derfor er det ikke utænkeligt, at han ender med at erobre den gule trøje.

Det har Lance Armstrong i hvert fald lagt mærke til, hvilket han pointerer i sin podcast ‘The Move’. Det er en podcast, hvor han hver dag analyserer den forgangne etape med George Hincapie.

På 9. etape tabte Vingegaard igen tid til Pogacar. Det har gjort Armstong nervøs på den danske stjernes vegne, selvom han fortsat er indehaver af den gule trøje.

“Hvis jeg var Jumbo lige nu, ville jeg tænke, at vi er nødt til at stoppe blødningen. Selv hvis det kun er 5-6 sekunder her og der, så er det et mentalt knæk. De skal have en dag, hvor de forbliver lige og føler sig gode. De skal have en dag, hvor de føler, at de har kontrollen over dynamikken,” siger Armstrong ifølge Feltet.dk.

Desuden skal Vingegaard troppe op til et obligatorisk pressemøde, da han bærer den gule trøje. Ifølge Armstrong vil det næppe være en behagelig opgave for danskeren.

“Han har stadig den gule trøje, så han har det obligatoriske pressemøde for den gule trøje. Han vil blive stillet 50 spørgsmål om det. Det bliver surt. Lad os være ærlige: det bliver surt. Ingen af de spørgsmål vil få ham til at føle, at momentum er på hans side. Efter alle de spørgsmål, kommer han til at føle, at han er blevet sparket til et par gange,” lyder det.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024