Lando Norris afslører omfattende McLaren-problemer

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Lando Norris har afsløret, at der er omfattende problemer hos McLaren, som har fået en sløj start på 2023.

Lando Norris har udtalt, at McLaren har opdateringer med til løbet i Aserbajdsjan, men ikke alt er godt. Han mener, at disse opdateringer er, ‘hvor de skulle have startet året’.

Da de lancerede deres MCL60, var McLaren hurtige til at nedtone forventningerne til den, da en ny udvikling blev opdaget sent i processen, hvorfor nye dele ikke kunne monteres i bilen, før løbet i Baku.

Holdet har fået en svær start på 2023, og scorede først deres første point i Australien. Selvom en opgradering er på vej, og Norris er optimistisk, vil han ikke love for meget.

“Australien var afgjort en bedre weekend for os. Tingene gik mere vores vej,” sagde han til RacingNews365.

“Vi var uheldige, hvilket fik tingene til at se værre ud i de første løb, og vi har en opgradering. Det blev gjort klart tidligt i sæsonen, men vi er nu, hvor vi skulle have været i starten af året.”

Han forklarede, at de nu har et godt fundament for bilen, som var, hvad de burde have startet året med.

“Hvad vi har denne weekend, er blot et fundament, som vi skulle have startet år med. Det handler om at forstå, hvad vi har nu, er et bedre fundament og mere rum til muligheder og forbedringer,” sagde han.

“Det kommer til at tage os et lille skridt fremad, men andre hold vil også have opgraderinger med, så det bliver et lidt mindre skridt.

“Jeg er spændt. Holdet har gjort et godt stykke arbejde for at få styr på disse ting, og få dem gjort klar, men det maksimere ikke, hvad vi har nu.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024