Lando Norris indlagt på hospitalet efter ulykke i Las Vegas Grand Prix

Foto: Shutterstock

Lando Norris var involveret i en alvorlig ulykke under Las Vegas Grand Prix, hvorefter han blev kørt på hospitalet.

McLaren-kører Lando Norris har ikke haft den succes i Las Vegas, som han og holdet havde håbet på. Tværtimod havde en dårlig kvalifikation, og løbet blev også en kortvarig affære for ham.

Den britiske racerkører kørte galt på fjerde omgang, hvor han i sving 12 mistede vejgrebet. Dermed blev han sendt ind i barrieren med høj fart, hvorfor han blev kørt på hospitalet efterfølgende.

Forud for ulykken formåede han kun lige akkurat at undgå sin holdkammerat Oscar Piastri. Havde han ikke formået at gøre dette, kunne løbet i Las Vegas have været katastrofalt for McLaren.

Da det var en meget voldsom ulykke, var det naturligvis en lettelse at se, at han selv kunne kravle ud af bilen. Alligevel kom det frem, at han var blevet kortvarigt indlagt på hospitalet.

“Lando mistede bagenden af bilen meget tidligt. Bilen ramte næsten hans holdkammerat,” sagde Martin Brundle på Sky.

“Det startede langt op ad banen, hvor bilen bare knækkede sidelæns. Han var total passager i det. Alt, hvad han har gjort, er at køre ind i hjørnet og begynde at trykke på bremsen.

Efterfølgende har McLaren bekræftet, at han blev kørt på et hospital i Las Vegas. Han er dog blev udskrevet igen, skriver Crash.net.

“Efter Landos ulykke tidligere i dag, blev han først overført til Circuit Medical Center og er nu blevet kørt til University Medical Center for yderligere undersøgelser,” bekræftede McLaren.

Holdet har desuden bekræftet, at han er ude fra hospitalet igen. Der er dog ikke blevet meldt noget ud om, hvorvidt han har pådraget sig alvorlige skader.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024