Landsholdsspiller jagtes af Premier League-topklub

Foto: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images

Joachim Andersen kan være på vej til en ny klub, som allerede har henvendt sig til Crystal Palace.

Landsholdsstjernen Joachim Andersen kan være på vej til en ny klub. Crystal Palace har nemlig fået en anmodning fra en anden Premier League-klub, der er interesseret i danskeren.

Derfor kan et spændende skifte være under opsejling for den 27-årige forsvarer.

Joachim Andersen har været en vigtig spiller for Crystal Palace i den seneste sæson, hvorfor det ikke er utænkeligt, at de ønsker at holde fast i ham.

Den danske forsvarer har dog formået at præstere på et niveau, der gør, at det ikke er gået ubemærket hen. Det har betydet, at en anden Premier League-klub nu er begyndt at vise interesse for ham.

Ifølge den engelske avis Daily Mail skulle Newcastle have et ønske om at hente ham til klubben denne sommer.

Ikke nok med det, så har de allerede rettet henvendelse til Crystal Palace. Her har de gjort det klart, at de ønsker at hente den danske forsvarsspiller.

Det kan dog nemt vise sig, at Crystal Palace beslutter sig for at skrue godt op for prisen på Joachim Andersen.

Dette skyldes ikke blot, at han har præsteret flot i den netop overståede sæson. Det handler også om, at de er bange for at miste Marc Guehi, som også er på radaren i flere andre klubber.

Joachim Andersen har været i Crystal Palace siden 2021, hvor de hentede ham i Olympique Lyonnais. Siden da er det blevet til 72 kampe for danskeren.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024