Landsholdsspillere ses privat: – Han er den bedste kok

Foto: Simon Hofmann/Getty Images

De er ikke blot holdkammerat på det danske landshold. Det er de også i den belgiske klub Anderlecht.

Der er flere danskere, der er på kontrakt med den belgiske klub Anderlecht. Det har naturligvis medført, at de har fået et tæt sammenhold.

I sommer blev Kasper Dolberg hentet til den belgiske storklub. Her kan han glæde sig over at være blevet holdkammerater med flere andre danskere. Dette omfatter blandt andet Kasper Schmeichel, der også er blevet hentet til klubben i år.

Derudover omfatter det også både Thomas Delaney og Anders Dreyer. Derfor er det helt naturligt, at der er opstået et godt sammenhold mellem de danskere spillere i klubben.

I et nyt interview med mediet News.dayfr fortæller Dolberg, at de ikke blot har det godt sammen i klubben. Faktisk sker det også relativt ofte, at de mødes sammen med deres familier. Når det sker, så står menuen ofte på fællesspisning og fodbold på skærmen.

I denne forbindelse afslører den unge angriber også, at der især er én af dem, der udmærker sig i køkkenet. Tilsyneladende skulle Schmeichel nemlig være en ganske habil kok.

“Vores koner kommer også godt ud af det med hinanden, og vi mødes af og til og ser fodboldkampe og spiser sammen,” siger Dolberg, og fortsætter:

“Den bedste kok er Schmeichel. Han kan godt lide at lave mad, og sidst lavede han en lækker pastaret.”

Det tyder derfor også på, at han får mere ros for sine evner i køkkenet, end han har fået for evnerne på banen. På det seneste har den danske landsholdsmålmand nemlig været genstand for en del kritik.

Blandt andet er han blevet voldsomt kritiseret for sin præstation i kampen mod Slovenien i EM-kvalifikationen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024