Landsholdsstjerne brækker næsen på modstander

Foto: Sebastian Frej/MB Media/Getty Images

Den danske landsholdsspiller Joachim Andersen brækkede lørdag næsen på en modstander.

Joachim Andersen brækkede lørdag næsen på Bournemouth-spilleren Jefferson Lerma. Det skete, da han slog ham i ansigtet under afviklingen af et hjørnespark.

Situationen blev kigget igennem af VAR, men det kostede ikke en straf til danskeren. Han kunne derfor spille resten af kampen, selvom slaget kostede modstanderen en brækket næse.

Kampen endte med at falde ud til Crystal Palaces fordel, da de vandt med 2-0.

Efter kampen var Bournemouth-manager Gary O’Neil slet ikke tilfreds med dommeren. Han mente ikke, at Andersen skulle have sluppet for straf efter forseelsen.

“Det er et markant slag i ansigtet. Jeff har brækket sin næse efter det,” sagde han efter kampe ifølge B.T.

“Det lignede et ret tydeligt slag i ansigtet for mig. Det faktum, at vi fik den sædvanlige kontrol fra VAR, og det er en kendelse, der er gået imod os, var en overraskelse.”

Crystal Palace-manager Roy Hodgson forklarede, at han ikke var sikker på, hvad der skete. Han hæftede sig dog ved, at det blev understøtte af VAR.

“Jeg aner ikke, hvad der skete, eller hvorfor spilleren faldt til jorden, men jeg er nødt til at stole på dommeren, som ikke så nogen grund til at give et frispark,” sagde han også.

Siden Hodgson har taget over, er det gået fremad for London-klubben, der har leveret flotte resultater siden slutningen af marts. Deres sejr over Bournemouth har nu bragt dem op på en 12. plads. Det betyder, at de er sikret endnu en sæson i Premier League.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024