Landsholdsstjerne langtidsskadet: Nu reagerer Nikolaj Jacobsen

Foto: Uros Hocevar/Kolektiff Images/DeFodi Images via Getty Images

Nikolaj Jacobsen har været nødt til at finde en alternativ løsning, efter landsholdsstjernen har pådraget sig en skade.

I starten af november skal det danske håndboldlandshold spille Golden League. Egentlig havde Nikolaj Jacobsen allerede udtaget sin trup til dette, men den er han nu tvunget til at lave om.

Det skyldes, at landsholdsstjernen Simon Pytlick har pådraget sig en skade. Der er tale om en slem skade, der forventes at holde ham ude resten af året.

Dette er blevet meldt ud af Flensburg-Handewitt, hvor den 22-årige stjerne spiller til dagligt.

På grund af skaden er han ikke i stand til at troppe op ved den kommende landsholdssamling. Det er naturligvis noget, der ærgrer landstræneren, der havde håbet på at have Pytlick med i truppen.

“Jeg er jo lige så ked af den her nyhed som Flensburg-Handewitt og Simon selv. Og han er nok endnu mere ked af det over det. Det er en af vores allervigtigste spillere, der ikke er med os nu,” siger Nikolaj Jacobsen til TV 2 Sport.

Det betyder, at han bliver nødt til at sidde over de tre kommende Golden League-kampe. De bliver alle tre spillet i november.

Men faktisk kan det vise sig at blive endnu værre. I januar bliver der nemlig spillet EM i Tyskland i januar. Derfor er det ikke garanteret, at Pytlick når at blive klar til dette. Nikolaj Jacobsen krydser naturligvis fingrer for, at han bliver klar, hvilket forventningen er, at han gør.

“Flensburg regner ikke med, at han spiller mere i den her halvdel af sæsonen, men som jeg er informeret, må der være OK chancer for, at han bliver klar til januar. Jeg vælger at tage det positive, og hvis alt går godt, så kan Simon spille til januar. Og så skal alt også gå godt,” siger han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024