Landsholdsstjerner fik et chok: Pludselig stod prinsesse i omklædningsrummet

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Det er ikke hver dag, at man får besøg af en prinsesse i omklædningsrummet efter en vigtig kamp.

Efter at have sikret sig en sejr i VM-kvartfinalen, kunne det engelske rugbylandshold ikke blot fejre sejren med hinanden. De fik nemlig helt særligt selskab i omklædningsrummet, som nok lavede lidt om på deres planer.

For efter Manu Tuilagi og resten af holdet havde sikret sig sejre, kunne de gå glade ned i omklædningsrummet. Her blev de mødt af en helt særlig gæst, da ingen ringere end prinsesse Kate aflagde dem et visit.

“Et specielt øjeblik. Skønt at have Hendes Kongelige Højhed, prinsessen af Wales her i Marseille,’ skriver rugbylandsholdet i et opslag på Instagram, hvor de også har delt et billede af prinsesse Kate.

Prinsessen, der er gift med prins William, var ikke blot på besøg i omklædningsrummet. Hun sad nemlig på tribunen under hele kampen, hvorefter hun besluttede personligt at lykønske spillerne med deres sejr.

Inden hun kunne gøre dette, måtte hun først være vidne til lidt af et drama på banen. Det engelske mandskab løb ganske vist med sejren med 30-24, men først efter en sen scoring, kunne de juble over deres semifinaleplads.

Prinsesse Kate var ikke den eneste fra den britiske kongefamilie, der så rugby i weekenden.

Dagen inden havde prins William taget prins George med til en kamp mellem Wales og Argentina. Her var der dog ingen grund til lykønskninger i omklædningsrummet, da sidstnævnte vandt kampen.

Flere engelske medier har meldt, at det var første gang, at prins George var med til en rugbykamp udenfor hjemlandet. Det har med stor sandsynlighed været en fantastisk oplevelse for ham, da han også selv spiller rugby.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024