Lars Christiansen er stoppet i Flensburg-Handewitt

Foto: Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen er færdig i Flensburg-Handewitt, hvor han de seneste år har været sportsdirektør.

Tidligere landsholdsspiller Lars Christiansen stopper i sin rolle som sportsdirektør i Flensburg-Handewitt efter 1. juli.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Det skyldes ikke en decideret fyring. Derimod skyldes det, at den tyske klub har besluttet ikke at forlænge hans kontrakt, der udløber i udgangen af denne måned.

Holger Glandorff, der er fungerende direktør i klubben, peger på en omstrukturering af klubben som årsag til det.

“Vi har besluttet at lave en omstrukturering med nye tiltag på det sportslige område. I Flensburg-Handewitt er vi enormt taknemmelige for Lars Christiansens arbejde, og han vil altid have en plads i klubbens historie,” siger han.

“Vi ønsker ham alt det bedste i fremtiden, og vi ser frem til, han stadig vil besøge os som en SG-legende.”

Lars Christiansen har et meget tæt forhold til den tyske klub, som han vendte retur til i 2019. Siden da har han haft flere forskellige roller, men på det seneste har han været sportsdirektør.

Han har også en fortid i klubben som spiller, da han repræsenterede klubben fra 1996 til 2010. Netop derfor bliver han også omtalt som en klublegende i pressemeddelelsen.

Der er allerede fundet en afløser for Lars Christiansen, da han bliver afløst af Ljubomir Vranjes fra 1. juli.

Der er endnu ikke kommet meldinger fra Lars Christiansen, efter det er blevet offentliggjort, at hans kontrakt ikke forlænges. Det betyder, at der heller ikke er nyt om, hvad han har planer om i fremtiden.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024