Las Vegas Raiders slår NFL-rekord med 63 point mod Chargers

Foto: Michael Owens/Getty Images

Las Vegas Raiders har sat en ny rekord med deres store sejr over Los Angeles Chargers.

Las Vegas Raiders kan nu bryste sig af at være indehavere af en rigtig flot rekord. Det skyldes, at de vandt stort over Los Angeles Chargers. Konkret stod der 63-21 på tavlen, da kampen var ovre.

Der var flere af deres spilere, der havde en rigtig god kamp. Det gør sig bl.a. gældende for deres quarterback Aidan O’Connell, der havde succes med 20 af 34 afleveringer over 248 yards og fire touchdowns.

Hertil er det naturligvis også værd at nævne, at de allerede ved halvleg havde bragt sig i front. Faktisk kan det nærmest siges, at kampen allerede var afgjort på dette tidspunkt. Ifølge BBC stod der nemlig 42-0 til Las Vegas Raiders ved pausen.

Las Vegas Raiders har sat ny franchiserekord, men fik ikke sat ny NFL-rekord. De var dog ganske tæt på at gøre dette, da de manglede blot ni point. Denne rekord blev sat af Washington tilbage i 1966, hvorfor den har stået i lang tid.

Sejren har også holdt live i deres håb om et AFC-wildcard. Forud for deres kamp mod Los Angeles Chargers havde de tabt tre kampe i træk, hvilket omfatter et 3-0-nederlag til Minnesota Vikings. Det betyder, at de i denne sæson har vundet seks kampe og tabt otte stk.

Efter kampen udtalte Aidan O’Connell sig. Her sagde han, at han tror, at det har gavnet dem at have haft en kort uge.

“Jeg tror, det kan have været godt for os at have en kort uge. Vi kunne ikke rigtig surmule over, hvad der skete i søndags. Vi var bare nødt til at komme herud, spille, stole på os selv og levere en god holdpræstation. Det var fedt.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024