Lasse Andersson rejser hjem fra landsholdslejr

Foto: Lasse Andersson / Getty Images

Landstræner Nikolaj Jacobsen har været nødt til at tage afsked med Lasse Andersson. Han har nemlig forladt landsholdslejren.

Lasse Andersson har været nødt til at vinke farvel til landsholdslejren i denne omgang. Det skyldes, at han har problemer med sin ryg, hvilket forhindrer ham i at spille.

Det oplyser DanskHåndbold torsdag.

Det er naturligvis ærgerligt for den 29-årige bagspiller. Nyheden om, at han har forladt lejren, kommer nemlig på banen for deres første af tre Golden League-kampe. Denne kamp bliver spillet torsdag aften.

Landstræner Nikolaj Jacobsen er ked af at måtte sige farvel til Andersson, hvis problemer med ryggen holder ham ude af spil. Selvom han har forsøgt, når han ikke at blive klar til de tre kampe i Golden League.

“Det er rigtig ærgerligt, men Lasse har fået problemer med ryggen, så han når ikke at blive klar til de kampe her,” siger landstræner Nikolaj Jacobsen ifølge Ekstra Bladet.

Det betyder også, at Andersson ikke får det comeback på A-landsholdet, som han længe har gået med en drøm om.

I første omgang var han faktisk slet ikke blevet udtaget til landsholdet. Men da Simon Pytlick pådrog sig en skade i den ene ankel, måtte Nikolaj Jacobsen indkalde en ny spiller. Her faldt hans valg på Andersson.

Men i stedet for at spille med i kampen mod Norge torsdag aften, har den 29-årige Andersson sat kursen mod Berlin. Her skal han have behandling for sine problemer, så han kan blive dem kvit.

Der er ikke blevet indkaldt en afløser for Andersson, efter han har forladt landsholdslejren. Det betyder, at det danske landshold kommer til at bestå af 18 spillere til de kommende kampe i Golden League.

lørdag 9. december 2023

fredag 8. december 2023