LeBron James glemte alt om Los Angeles Kings ved pinligt pressemøde

LeBron James fik bragt sig selv i en pinlig situation under et pressemøde, da han kom på dybt vand.

LeBron James, der må siges at være en af de mest kendte spillere i NBA, kender tilsyneladende ikke navnet på sit eget lokale NHL-hold (National Hockey League).

James blev af journalister forud for NBA All-Star-kampen om udsigten til at eje en potentielt 31. franchise i NBA i Las Vegas.

Stjernen, der har været meget vokal omkring sit ønske om at være involveret, gik så langt, at han rettede sit svar direkte til NBA-kommissæren Adam Silver.

“Jeg ville elske på et tidspunkt hen ad vejen at eje en NBA-franchise, og være i stand til at bringe en vindende franchise til en by,” sagde han.

“Vegas er en rigtig fed by. De laver nogle fantastiske ting inden for sport i disse dage. Du har tydeligvis set, hvad Aces laver, at du har Raiders der, du har Kings der – hockeyholdet.”

James var dog hurtig til at følge op hos journalisterne, for at få en afklaring på, om han havde ret med hensyn til hockeyholdet.

Da pressende svarede ham, at det lokale NHL-hold i Las Vegas faktisk var Vegas Golden Knights, gjorde hans svar på ét ord måske blot situationen endnu værre.

“Hvem?” lød det blot fra ham.

Den kendte NBA-stjerne fandt til sidst frem i sin hukommelse, at Kings faktisk hører hjemme i Los Angeles, og sagde derefter, at der er ‘to konger i L.A.’.

Og Los Angeles Kings ville naturligvis ikke lade situationen gå ubesvaret hen, hvorfor de besluttede sig for at komme med et kækt svar på Twitter.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024