LeBron James overvejer at stoppe karrieren efter playoff-exit

Foto: Matt Winkelmeyer/WireImage/Getty Images

Mandag aften tabte Los Angeles Lakers til Denver Nuggets. Dermed er de ude af slutspillet.

LeBron James og resten af Los Angeles Lakers-truppen blev mandag sendt ud af slutspillet af Denver Nuggets.

På lige fod med flere andre hold, har Lakers en række beslutninger, der skal træffes denne sommer. Det skyldes primært, at de kun har seks spillere på kontrakt til næste sæson.

En af de største beslutninger, der vedrører holdet, kan de ikke selv træffe. Derimod er det en beslutning, der ene og alene ligger hos LeBron James.

På et pressemøde efter kampen rundede James af med en kryptisk bemærkning om sin fremtid. Her sagde han nemlig, at han har ‘meget at tænke på’ men hensyn til sin fremtid i sporten.

James har haft problemer med en fodskade, som han besluttede ikke at få opereret. I stedet valgte han at stille klar til slutspillet, som mandag aften fik sin ende for ham.

Efter 20 sæsoner i NBA, hvor han er blevet ligaens absolutte topscorer, er han tilsyneladende i tvivl om sin fremtid. Derfor er det ikke udelukket, at NBA-legenden beslutter sig for at trække stikket på sin karriere.

Angiveligt bekræftede han også, at pension er en mulighed, da han talt med ESPN’s Dave McMenamin efter kampen.

Ligeledes melder Bleacher Report, at flere kilder har informeret dem om, at James overvejer at gå på pension. Det vides endnu ikke, hvornår han har planer om at træffe sin endegyldige beslutning.

Stjernen har fortsat to år tilbage af sin kontrakt med Lakers, men et karrierestop før tid kan godt være på tale.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024