LeBron James vender tilbage efter skade

Foto: Matt Winkelmeyer/WireImage/Getty Images

LeBron James kan vende tilbage til banen for Los Angeles Lakers, så han kan hjælpe holdet med at kravle op i stillingen i Western Conference.

Los Angeles Lakers-træner Darvin Ham er kommet med en positiv opdatering vedrørende LeBron James, da superstjernen snart er klar til at gøre comeback.

James pådrog sig en skade i den ene fod for et par uger siden, hvilket kunne have fået konsekvenser for Lakers’, da de lige var begyndt at skabe momentum, da han pådrog sig sin skade.

Holdet har dog formået at holde sit niveau, og sikrede sig en vigtig sejr på 111-105 over Orlando Magic i Crypto.com Arena søndag aften.

Forud for kampen, lød det fra Ham, at James vender retur i denne sæson, så han kan hjælpe med at kravle op i Western Conference.

“Vi forventer at han vender retur på et tidspunkt (i denne sæson, red.),” sagde Ham om James ifølge Mirror.

Der er endnu ikke en specifik dato for, hvornår han vender tilbage, men Lakers-træneren forventer, at det kommer til at ske inden slutningen af denne sæson.

Lakers har kun 10 kampe tilbage i sæsonen, og tiden vil vise, hvor mange af dem, de er nødt til at klare uden James.

Stjernen pådrog sig en skade i anden halvleg i en kamp mod Dallas Mavericks, der blev spillet den 26. februar. Siden da har han været på sidelinjen.

I alt har James misset 25 kampe i denne sæson på grund af skader og andre problemer. Ifølge Mirror gør han dog alt, hvad han for at gennemføre sin genoptræning hurtigst muligt, så han kan vende retur.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024