Leroy Sane sender besked til Manchester City inden CL-brag

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Leroy Sane har valgt at sende en besked i retning af Manchester City forud for deres møde i Champions League.

Den tidligere Manchester City-kantspiller Leroy Sane har meldt ud, at han ser frem til at vende retur til Etihad Stadium med Bayern München i Champions League.

Lodtrækningerne til kvartfinalerne i Champions League blev udført fredag morgen. Her var City og Bayern hhv. det femte og sjette hold, der blev trukket, hvorfor de begge får en svær modstander.

Begge klubber havde sandsynligvis gerne undgået hinanden, men det giver Sane en mulighed for at vinde over sin tidligere klub.

Den i dag 27-årige stjerne blev hentet fra Schalke til City i 2016, men fire år senere blev han sendt videre til Bayern, efter at have spillet 135 kampe for Etihad-klubben.

Dette vil være første gang, at Sane skal stå overfor City, siden han forlod klubben for tre år siden, hvilket han hævder, at han ser frem til.

“Vi ses snart, Manchester City. Jeg ser frem til det,” skrev han på Twitter.

Den første af to kampe bliver spillet på Etihad Stadium enten den 11. eller 12. april, mens returkampen spilles i Tyskland enten den 18. eller 19. april.

Formår City at vinde over Bundesliga-klubben, skal de møde enten Chelsea eller Real Madrid i semifinalen i maj.

Guardiolas umiddelbare opmærksomhed vil dog næppe være rettet mod Champions League, da de lørdag tørner sammen med Burnley, som de skal besejre, for at sikre sig en plads i semifinalen i FA Cup.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024