Lewis Hamilton åbner op om Angela Cullen: ‘Jeg savner hende hver dag’

Foto: Dan Istitene/Formula 1/Getty Images

Lewis Hamilton har indrømmet, at han savner sin tidligere fysioterapeut Angela Cullen ‘hver dag’. Hun besluttede sig for at søge nye græsgange tidligere i år.

I de syv år, hvor de arbejdede sammen, var Hamilton og Cullen uadskillelige. Det kunne man se ved løbsweekenderne, hvor de nærmest ikke blev set uden hinanden.

Derfor kom det også som en stor overraskelse, da Cullen og Hamilton meldte ud, at hun ville søge nye græsgange. Det skete forud for Saudi-Arabiens Grand Prix tilbage i marts.

På trods af, at de gik hver til sit, er de stadig meget nære venner. Netop dette venskab har Hamilton nu udtalt sig om i detaljer.

“Jeg savner hende hver dag. Hun var et frisk pust for mig hver dag. Hun var altid en stor hjælp i de syv år, vi arbejdede sammen,” sagde han til L’Equipe.

“Hun var og er stadig en meget god ven. Faktisk taler vi om at finde sammen igen og snart lave noget sammen. F.eks. at springe i faldskærm. Vi forlader aldrig hinanden. Jeg er meget taknemmelig for alt, hvad hun har givet mig.”

Da han blev spurgt, om Hamilton havde ændret sin løbsrutine siden hendes afgang, tilføjede han: “Nej, for jeg tror, du altid er nødt til at justere din rutine. Men holdet hjalp mig med at finde tilbage.”

Efter hendes stop som fysioterapeut for Hamilton, har Cullen flere gange vist sin støtte til den britiske racerkører.

Det vidner klart og tydeligt om, at de stadig har et nært forhold til hinanden. Derfor nyder de også at se hinanden trives, selvom det har betydet, at de er gået hver til sit.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024