Hamilton afslører kæmpe Mercedes-kontrakt efter milliontilbud fra Ferrari

Foto: Chris Putnam/Future Publishing via Getty Images

På det seneste har der været mange rygter om Lewis Hamiltons fremtid. Nu har han selv givet en opdatering.

Lewis Hamilton siger, at hans nye kontrakt med Mercedes snart er på plads. Der har ellers været mange rygter om, at han kan være på vej til Ferrari.

Den syvdobbelte verdensmester har været rygtet væk fra Mercedes efter denne sæson, hvor hans nuværende kontrakt udløber.

Desuden har Ferrari været nævnt som den mest sandsynlige destination.

Ifølge Metro har der været forlydender om, at Ferrari skulle være klar til at betale ham 40 millioner pund om året. Det tyder dog ikke på, at det kommer til at blive en realitet.

Forud for Monacos Grand Prix har Ferrari-boss Frederic Vasseur afvist, at der skulle være hold i disse rygter.

“I ved udmærket, at du på dette tidspunkt af sæsonen hver uge vil have en anden historie. Og vi sender ikke et tilbud til Lewis Hamilton. Vi har ikke gjort det,” sagde han ifølge Metro.

“Vi har ikke haft samtaler. Jeg tror, at hvert enkelt hold i feltet gerne ville have Hamilton. Det ville være løgn at sige andet.”

Derudover er Hamilton også selv kommet med en opdatering. Han har forklaret, at han arbejder på en ny kontrakt med Mercedes.

“Mit team arbejder tæt sammen bag kulisserne med Toto (Wolff, red.). Vi er næsten enige om en ny kontrakt,” sagde han.

“At have et hold til at fokusere på det job, er en meget bedre position, end jeg var i før. Jeg plejede at gøre det hele på egen hånd, og det var meget stressende.”

“Vi er stadig et mesterskabsvindende hold. Vi har bare haft den forkerte bil. Der er blevet truffet nogle beslutninger i løbet af de sidste to år, som ikke har været ideelle. Og det arbejder vi os igennem.”

Formel 1 TV

Her finder du den komplette liste over TV sendetider for Formel 1 på TV3+ og TV3 SPORT.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024