Lewis Hamilton afslører Mercedes-opgraderinger, der bør bekymre Red Bull

Foto: Edmund So/Eurasia Sport Images/Getty Images

Mercedes’ seneste opgraderinger har ikke været tilstrækkelige til at kunne konkurrere med Red Bull, men nye forbedringer er på vej.

Lewis Hamilton har slået fast, at de seneste opgraderinger fra Mercedes, kun er første fase. Data viser, at når sidste fase rammer, vil de have vundet et helt sekund på Red Bull, lyder det fra briten.

Det er dog usandsynligt, at Red Bull ikke også fortsætte sin udvikling. Formår de ikke at forbedre bilen, kan de påståede opgraderinger fra Mercedes næsten lukket hullet mellem de to holds biler.

“Det er ikke det fremskridt, vi havde håbet på. Der har for eksempel været en delta (til Red Bull, red.) på omkring et sekund,” sagde Hamilton ifølge PlanetF1.

“Vi har ikke lukket det, men det er et skridt i den rigtige retning. I sidste weekend følte jeg mig en smule mere sikker i bilen, og at jeg bedre kunne forpligte mig i svingene.”

“Så jeg håber, at det er det samme, men forhåbentlig bedre på denne bane. Der er mange mellem- og højhastighedssving. Jeg håber, at bilen er bedre her.”

“Der er blevet lagt et enormt stykke arbejde i det her, og vi håber, at det bringer os på rette vej. Vi skifter spor, og placerer i sporet, der kan lukke det sekund.”

Han forklarede også, at bilen er blevet forbedret, men ikke i det faktum, som han og holdet havde håbet på.

“Når du kommer med opgraderinger, skal det naturligvis gå fremad. Faktum er, at det er en forbedring. Det er bare ikke den forbedring, vi havde drømt om.”

“Vi tager et skridt ad gangen. Jeg føler intet negativt om det. Jeg er taknemmelig for det. Dels fordi jeg forstår hvor meget arbejde, der er gået i at lave disse dele.”

“Der har været travlt og arbejdsbyrden har været enorm. Alle gør en stor indsats og er virkelig sultne efter at flytte bilen i den rigtige retning.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024