Lewis Hamilton er frustreret: ‘Det hjælper ikke’

Foto: Gongora/NurPhoto via Getty Images

Lewis Hamilton har langet ud efter både Jenson Button og Damon Hill, efter deres seneste udtalelser.

Den 38-årige Lewis Hamilton har langet ud efter Jenson Button og Damon Hill, da de begge har hævdet, at han ikke har underskrevet en ny kontrakt med Mercedes, da han først vil sikre sig, at bilen er konkurrencedygtig.

Både Hamilton og teamchef Toto Wolff har udtalt, at de ville sætte sig sammen i løbet af vinteren med henblik på at tale om en ny kontrakt.

Men søndag bliver det første løb i 2023-sæsonen afviklet, og der er fortsat intet blevet meldt ud om, hvorvidt Hamilton forlænger sit ophold hos Mercedes.

Dette har medført til store spekulationer om, hvad dette skyldes. Hans nuværende kontrakt udløber til sommer, og flere har spekuleret i, at han vælger at indstille sin karriere, hvis Mercedes får endnu en vanskelig sæson.

Men den britiske racerkører har nu afvist dette, og har samtidig langet ud efter Button og Hill for deres spekulationer.

“Det er for det meste folk, der skaber rygter uden fakta. Aldrig nyttigt. Man skulle tro, at de begge kender mig nu,” sagde Hamilton ifølge Mirror.

Hamilton er i fuld gang med at forberede sig til sin 17. sæson i Formel 1, og er tydeligvis frustreret over rygterne om, at han kan forlade Mercedes efter denne sæson.

De tidligere verdensmestre Button og Hill har begge udtalt, at det mest sandsynlige er, at Hamilton ikke har forlænget sin kontrakt, da han er bekymret for, hvordan bilen præsterer i denne sæson.

Men forud for sæsonåbningen i Bahrain, gjorde Hamilton det klart, at der ikke er hold i deres spekulationer.

“Jeg har været med Mercedes siden jeg var 13 år. Vi havde et svært år sidste år, og jeg er her stadig. Og uanset om vi har et svært år i år eller ej, vil jeg stadig være her. Vi kæmper som et hold,” udtalte han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024