Lewis Hamilton får mavepuster: Mercedes’ nedtur i Miami udstiller problemer

Foto: Rich Graessle/Icon Sportswire via Getty Images

Virkeligheden ramte Lewis Hamilton og Mercedes som en mur, da det var tydeligt at bilen manglende fart under fredagens træninger.

Lewis Hamilton var ikke i godt humør efter sin anden træning, hvor han måtte nøjes med en 7. plads. Ikke nok med det, så var han hele 0,928 sekunder efter verdensmesteren Max Verstappen.

Endnu værre stod det til for George Russell, der måtte nøjes med en 15. plads, hvilket var hele 1,286 langsommere end Verstappen.

Tidligere på dagen så det en anelse bedre ud for Hamilton og co., da han og Russell satte de hurtigste tider i første træning.

I anden træning viste virkeligheden sig at være en helt anden, da begge Mercedes-biler havde svært ved at følge med.

“Vi er ikke særlig hurtige og det er en kamp derude. Vi prøver mange forskellige ting. P1 så ganske godt ud, og så kom vi ind i P2, hvor det sande tempo viste sig. Det er som et spark i maven,” sagde Hamilton ifølge GPFans.

Han slog også fast, at det er svært at håndtere, at de ikke kan følge med, men at de ikke har planer om at give op.

“Det er svært at håndtere nogle gange, men det er okay. Vi fortsætter med at arbejde på det. Vi samler os i aften, og ser, om vi kan foretage nogle ændringer i opsætningen, så bilen bliver bedre,” sagde han.

“Jeg forsøger at forholde mig positiv, og vi arbejder så hårdt, som vi kan. Vi er langt bagefter og har desperat brug for opgraderinger.”

“Vi skal bare holde hovedet nede i et løb mere og så starter vi forhåbentlig på et nyt niveau i næste løb.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024