Lewis Hamilton fortryder kritik af Mercedes

Foto: Mark Thompson/Getty Images

Lewis Hamilton har fortrudt, at han udtalte kritik om Mercedes efter sæsonens første Formel 1-løb i Bahrain.

Det er kun en uge siden, at det kom frem, at Lewis Hamilton ikke var tilfreds med sit eget hold, Mercedes-AMG PETRONAS F1.

Her gjorde han det klart, at holdet ikke havde taget hans kritik seriøst i sidste sæson, hvilket han ønskede, at de skulle tage ansvar for.

Hamilton er en mand, der sjældent kommer med kritik på denne måde, hvorfor det overraskede mange, at han valgte at kritisere sit eget hold offentligt.

På et pressemøde i Saudi-Arabien, hvor sæsonens andet løb køres søndag, blev han spurgt, hvad han konkret mente med, at holdet ikke havde ‘lyttet til ham’.

Det fik ham til at trække sin kritik tilbage, ved at sige, at han skulle have formuleret sig anderledes.

“Set i bakspejlet tænker jeg, at når jeg ser tilbage, var det ikke nødvendigvis det bedste ordvalg,” sagde han ifølge WTF1.

“Men nej, selvfølgelig er der tidspunkter, hvor man ikke er enig med visse personer på holdet, men det, der er vigtigt, er, at vi fortsætter med at kommunikere og fortsætter med at trække sammen.”

“Jeg har stadig 100% tiltro til dette hold. Det er min familie, og jeg har været her længe, så jeg har ikke planer om at tage andre steder hen. Men vi har alle brug for et boost. Vi skal alle komme videre.”

“Vi er nødt til at begynde at tage nogle dristige beslutninger, for at lukke hullet til dem (Red Bulls, red.). Ellers kommer de til at… De stikker højst sandsynligt af med det i år, medmindre Ferrari kan stoppe dem.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024