Lewis Hamilton giver Mercedes skyldes for forfærdelig kvalifikation

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Lewis Hamilton kan håbe, at der falder regn under søndagens løb på Miami International Autodrome. Han fik bestemt ikke fik den kvalifikation, han havde håbet på.

For første gang i hans karriere, nåede Hamilton ikke til Q3 i USA, da han lørdag eftermiddag lokal tid blev sendt ud af kvalifikationen i Q2.

Generelt var hele hans kvalifikation rodet, efter den 38-årige kører sikrede sig en plads i Q2, efter at have sat en god tid på sin sidste omgang i Q1. Det samme gjorde sig gældende for holdkammeraten George Russell.

Hamilton nåede dog ikke længere end Q2 i Miami, da han begik en fejl i første sving på sin sidste omgang, hvilket resulterede i en omgangstid, der ikke var tilstrækkeligt god nok til Q3.

Den britiske kører blev tvunget til at presse hårdt på i Q2, da han også begik en fejl på sin første omgang.

I sidste ende kunne hans tid ikke bære mere, end en 13. plads i feltet. Det betyder, at han kommer til at starte på syvende række under løbet søndag aften dansk tid.

Det var tydeligt, at han var meget frustreret over, at han blev sendt ud allerede i Q2, og han var bestemt ikke tilfreds med sit hold, som han valgte at kritisere via radioen.

“Det var alt for sent, gutter!” lød det fra en tydeligt frustreret Hamilton over radioen.

Det lyder, at han ikke var tilfreds med, hvor sent i kvalifikationen, han blev sendt ud på banen, for at køre sin sidste omgang, hvilket betød, at han ikke fik en mulighed for at forbedre sin tid.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024