Lewis Hamilton gør det klart: Sådan ser hans Formel 1-fremtid ud

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Der har været spekuleret meget i Lewis Hamiltons fremtid i Formel 1. Nu udtaler han sig selv om det.

Det er stadig uvist, hvornår Lewis Hamilton beslutter sig for at trække sig tilbage fra Formel 1. Dette har han ikke afsløret, men han ved, hvad han vil med sin tid, når han er færdig som racerkører.

Den syvdobbelte verdensmester viser fortsat sine evner frem i en alder af 38 år. For nylig skrev han også under på en ny kontrakt med Mercedes. Derfor har han mindst yderligere to sæsoner tilbage i Formel 1.

Motorsport har været Hamiltons liv, siden han var dreng. Hans unge dag med gokart handlede kun om at nå Formel 1. Da han opnåede dette, blev hans mål at blive verdensmester. Det mål har han nu nået syv gange.

Det er først i de senere år, at han også er begyndt at fokusere på andre ting. Han er nemlig ikke i tvivl om, at hans karriere som racerkører ikke varer for evigt.

“Jeg er meget bevidst om andre store atleter, der bruger hele deres liv på deres sport, og når de når enden, har de måske ikke haft de rigtige mennesker omkring sig til at hjælpe med at strukturere kursen forude,” sagde han til Deadline.

“Jeg har talt med folk, der har sagt: ‘Da jeg stoppede, styrtede det hele sammen. Jeg var ikke parat til at gøre andre ting. Jeg havde ikke taget mig tid til at lære andre håndværk, andre færdigheder, og jeg ved ikke, hvad mine andre passioner er. Så jeg fokuserede ikke rigtig på at prøve at forstå, hvad det er og skabe muligheder’.”

“Når jeg stopper med at køre, hvilket jeg ikke har tænkt mig at gøre i det næste stykke tid, føler jeg, at jeg er et godt sted. Jeg vil have, at det skal være problemfrit. Jeg vil være i stand til at komme videre for fuldt ud at fokusere på Dawn Apollo Films og at kunne ramme et niveau, der ligner det, jeg har været vant til.”

Dawn Apollo Films er et film- og tv-produktionsselskab grundlagt af Hamilton. Et af hans første store projekter er Hollywood-filmen om Formel 1med Brad Pitt i hovedrollen. Denne film er allerede i produktion, og Hamilton fungerer som executive producer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024