Lewis Hamilton hylder Mick Schumacher: ‘Han gjorde et fantastisk stykke arbejde’

Foto: Peter Fox/Getty Images

Lewis Hamilton har rost Mich Schumacher, som gjorde ‘et fantastisk stykke arbejde’ forud for løbet i Spaniens Grand Prix.

Lewis Hamilton kørte sig til en andenplads i Spaniens Grand Prix, hvilket var en meget placering, end de fleste havde forventet.

Efter løbet afslørede han, at bilen ‘føltes fantastisk’. Derfor var den britiske racerkører tydeligvis tilfreds med de opgraderinger, som Mercedes-teamet havde sørget for.

I denne forbindelse sendte han også en tak til Mick Schumacher, som er tilknyttet som reservekører hos Mercedes.

Den tyske racerkører, der er søn af legenden Michael Schumacher, sad nemlig bag rattet i simulatoren. Dermed kunne holdet indsamle brugbare data, som bilen kunne tilpasses ud fra.

“Bilen føltes fantastisk,” sagde Lewis Hamilton ifølge RacingNews365, da han blev spurgt om Mercedes’ seneste opgraderinger.

“Fredag var en stor kamp med balancen. Den var langt ude. Det var meget hårdt og meget uforudsigeligt at køre den. Men så lavede vi noget fantastiske arbejde natten over.”

“Vi har et fantastisk hold med Mick (Schumacher, red.), der var i simulatoren fredag aften. Han gjorde et fantastisk stykke arbejde, som hjalp os med at komme på rette spor til lørdag.”

“Jeg synes, at vi gjorde et ret anstændigt stykke arbejde med at forstå de forskellige niveauer af downforce. Og under løbet føltes bilen fantastisk.”

“Men helt særligt, så kunne jeg bare ikke matche de tider, som Max (Verstappen, red.) kørte. At George kørte fra en 12. til 3. plads, er simpelthen bemærkelsesværdigt. Så det er et virkelig fantastisk resultat for os som hold.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024