Lewis Hamilton hylder ‘speciel’ hund i rørende opslag

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Lewis Hamilton har delt en rørende hyldest til sin afdøde hund Coco. Det er næsten tre år siden, at den engelske bulldog døde.

Mercedes-stjernen Lewis Hamilton er kendt for at være vild med dyr. Derfor er han også selv hundeejer, og han har ofte hunden Roscoe med til sine løbsweekender.

Tidligere har han også haft hunden Coco, som døde for omtrent tre år siden. Den britiske racerkører afslørede dengang, at han var knust over at have mistet sin elskede hund.

For nylig har han delt et par billeder på sin story på Instagram, hvor han skrev: ‘Der går ikke et sekund, hvor jeg savner dig ikke Coco’. Dette efterfulgte han med et billede, hvor han blot tilføjede et hjerte, fremfor en tekst.

Coco døde i en alder af seks år. Den engelske bulldog døde af et hjertestop, mens hunden var hjemme med Hamilton.

“I går aftes omkring kl. 21 døde min smukke lille pige Coco hjemme med familien ved sin side,” skrev han dengang på Instagram.

“Hendes lille hjerte gav op. Vi tror, at det var et hjertestop. Jeg forsøgte at genoplive hende, men det nyttede ikke noget.”

“Hun havde haft den bedste dag. Hun var gladere, end jeg havde set hende i lang tid. Hun var sådan en speciel hund. Født med så mange problemer, men jeg føler mig så heldig at have adopteret hende.”

“Hendes opdrætter sagde, at hun blev nødt til at aflive hende, da hun ikke ville have råd til alle de ting, hun skulle bruge for at overleve. Hun gik igennem meget for at blive den hoppende, dovne, kærlige hund, hun var.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Lewis Hamilton (@lewishamilton)

 

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024