Lewis Hamilton involveret i kærlighedstrekant med Shakira og Tom Cruise

Foto: Taylor Hill/Getty Images

Lewis Hamilton trækker ikke blot overskrifter for sine aktiviteter på banen. Også hans liv udenfor banen har været interessant på det seneste.

Den britiske racerkører er havnet i en ‘kærlighedstrekant’ med sangerinden Shakira og Hollywood-stjernen Tom Cruise.

38-årige Hamilton er flere gange blevet spottet med den 46-årige Shakira. Hun gik fra sin eksmand, den tidligere FC Barcelona-spiller Gerard Piqué, sidste år.

Blandt andet har de været ude at sejle sammen. Her deltog en gruppe venner dog også. Derudover var Shakira og Hamilton ude at spise sammen på en restaurant i Barcelona, efter sidstnævnte sikrede sig en andenplads i Spaniens Grand Prix.

Men ifølge The Mirror er den 60-årige Cruise blevet ramt på stoltheden, efter Shakira efter sigende har afvist ham til fordel for Hamilton.

En kilde har fortalt til Mirror, at ‘Top Gun’-stjernen mente, at han og sangerinden ‘havde en fantastisk kemi’. Desuden havde han også selv forventet, at de skulle begynde at date.

En anden kilde har fortalt til Radar Online, at det var ‘et stort slag for Toms ego’. Den samme kilde har afsløret, at det gjorde endnu mere ondt, da han betragter Hamilton som en ven.

Daily Mail skriver, at de har forsøgt at kontakte repræsentanter for hhv. Hamilton, Shakira og Cruise. Ingen af dem er vendt tilbage med en kommentar.

Ifølge US Weekly har Shakira fundet rygterne om hende og Cruise ‘morsomme’. Hun havde det sjovt sammen med ham, da de mødtes til Miamis Grand Prix, men hun har ingen planer om at date ham.

Derimod tyder det på, at den kendte sangerinde har et bedre øje til Hamilton. Ingen af dem har dog bekræftet, at de dater. Kilder tæt på parret har fortalt, at de er i ‘tidlige stadier’ af at date.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024