Lewis Hamilton kaster håndklædet i ringen

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Den britiske Formel 1-kører Lewis Hamilton har besluttet at kaste håndklædet i ringen.

Lewis Hamilton har vundet verdensmesterskabet syv gange. Seks af gangene har han vundet det med Mercedes. I de seneste sæsoner har han dog ikke været med i kampen om mesterskabet.

Det samme er tilfældet i denne sæson, hvor Max Verstappen allerede har sikret sig mesterskabet. Briten må derfor tage til takke med at kæmpe med om 2.-pladsen.

I skrivende stund har han 194 point, hvorfor Sergio Perez er 30 point foran ham. Den mexicanske kører har ikke præsteret optimalt på det seneste, men alligevel mener Hamilton ikke, at han kan overhale ham.

“Jeg mener, at det i sidste ende i høj grad afhænger af Checos præstationer fremad. Som du ved, burde han sagtens kunne holde andenpladsen,” sagde Hamilton ifølge Marca.

Selvom Hamilton betvivler, at han kan indhente Perez, er han tilfreds med Mercedes’ præstationer i denne sæson. Det skyldes især, at de har haft mange problemer forud for og i starten af sæsonen.

“Men jeg er virkelig stolt af, hvor vi er, og hvor jeg er formået at nå til. Jeg er virkelig stolt af vores præstationer indtil videre,” tilføjede Hamilton.

“Selvfølgelig vil jeg prøve at gøre det bedre og gøre mere, og hvis jeg skulle blive nummer to, ville det være fantastisk. Men det primære fokus, er at prøve at blive nummer to for holdet (i konstruktørmesterskabet, red.).”

Hamilton håber, at Mercedes kan holde fast i deres 2.-plads i konstruktørmesterskabet. På det seneste har Ferrari dog forbedret sig, hvorfor det kan blive svært. Der er nemlig kun 28 point mellem de to hold.

“Vi er bestemt ikke komfortabelt på 2.-pladsen. Ferrari kæmper virkelig hårdt. De har gjort et fantastisk stykke arbejde i de sidste par løb,” sagde Hamilton.

“Det bliver en hård kamp. Jeg er virkelig spændt på sidste del af sæsonen, for at se om vi virkelig kan presse mere ud af denne bil og komme foran dem.”

“Men det kommer til at kræve en rigtig holdindsats. Jeg er virkelig stolt af, hvor vi er sammenlignet med, hvor vi startede i denne sæson.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024