Lewis Hamilton kræver en Mercedes-aftale, der gælder til han er 43 år

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Lewis Hamilton ønsker at forlænge sin kontrakt med Mercedes, men han stiller et højt krav til Formel 1-holdet.

Britiske Lewis Hamilton har tilsyneladende ikke planer om at indstille sin karriere som Formel 1-kører i den nærmeste fremtid.

Tværtimod ønsker han at skrive under på en ny kontrakt med Mercedes, som har en varighed på fem år. Det skriver Mail Sport.

Hvis Mercedes går med til at give ham en sådan kontrakt, vil det betyde, at han er sikret en kontrakt frem til han er 43 år.

Desuden står han også til at tjene en stor sum penge i denne forbindelse. Ifølge Mail Sport vil kontrakten have en samlet værdi på 250 millioner pund (over 2,1 milliarder kroner). Det er dog, hvis det står til den britiske racerkører.

Det vides dog endnu ikke, om Mercedes er villige til at imødekomme disse krav.

“Lewis vil have en kontrakt på fem år. Hvis det blot var en forlængelse på et enkelt år, tror jeg ikke, han ville acceptere den,” sagde en kilde med kendskab til de langvarige forhandlinger.

“De bliver muligvis nødt til at indgå et kompromis. Selvom George (Russell, red.) har sluttet fred med tanken om, at Lewis vil være til stede i et par år endnu, vil han nok ikke stå i skyggen af sin holdkammerat på lang sigt.”

“Der er altid et lokkemiddel hos Ferrari. Men Lewis tror sandsynligvis, at hans eneste chance for at vinde et ottende verdensmesterskab, er ved at blive, hvor han er. Penge er ikke en faktor.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024