Lewis Hamilton: Mercedes lyttede ikke til mig omkring W14

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Lewis Hamilton er ikke tilfreds med sin nye W14-racer, da han har forklaret, hvilke ændringer, der er behov for, men Mercedes har ikke lyttet.

2023-sæsonen i Formel 1 er ikke startet positivt ud for Mercedes, der sandsynligvis får svært ved at deltage i kampen om mesterskabet, som det ser ud nu.

Da Hamilton kørte over målstregen som nr. 5 i Bahrain, sagde han over radioen, at der skal udføres ‘seriøst arbejde’ af holdet.

Han sagde dog også, at han har tillid til, at de kan lukke hullet op til Red Bull, men også overgå både Ferrari og Aston Martin, som de også havde svært ved at følge med i Bahrain.

I sin radiobesked forsøgte Hamilton at være opmuntrende, men da han efter løbet udtalte sig til Rosanna Tennant i BBC’s ‘Chequered Flag’-podcast, var han mere kritisk.

Da han har deltaget i alle Formel 1-sæsoner siden 2007, er Hamilton ikke selv i tvivl om, at han ved, ‘hvad en racer har brug for’.

Han forklarede, at Mercedes-teamet ikke har fulgt hans vejledning, da de udviklede eres W14, og mener, at det ikke kan få lov til at stå ubesvaret hen.

“Sidste år fortalte jeg dem de problemer, der er med bilen. Jeg har kørt så mange racere i mit liv, så jeg ved, hvad en racer har brug for. Jeg ved, hvad en racer ikke har brug for,” sagde han.

“Og jeg tror, at det i virkeligheden handler om ansvarlighed. Det handler om at tage ansvar og sige: ‘Ja, ved du hvad, vi lyttede ikke til dig. Vi er ikke, hvor vi skal være, og vi har arbejde at gøre’.”

“Vi er nødt til at kigge på i balancen gennem hjørnerne, se på alle de svage punkter og bare samle os som et hold. Det er det, vi gør.”

“Vi er stadig flerdobbelte verdensmestre. Det er bare det, at de ikke har gjort det rigtigt denne gang. De gjorde det ikke rigtigt sidste år, men det betyder ikke, at vi ikke kan rette op på det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024