Lewis Hamilton og George Russell er uenige om nyt Formel 1-tiltag

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Lewis Hamilton og hans holdkammerat George Russell er ikke enige om det nyeste tiltag fra Formel 1.

Lewis Hamilton var meget positiv over ceremonien, der fandt sted forud for Miamis Grand Prix, men hans holdkammerat George Russell så anderledes på det.

Forud for begivenheden blev det afsløret, at en ny ceremoni var blevet planlagt. Det var småt med informationen, men det blev offentliggjort, at rapper LL Cool J skulle fungere som vært, mens Will.I.Am havde produceret en sang.

Det viste sig, at sidstnævnte dirigerede et orkester, mens hver kører blev introduceret til publikum. Det var ikke alle, der var lige positive overfor dette, men Hamilton var begejstret.

“Jeg synes det er fedt, at sporten hele tiden vokser og udvikler sig og at de ikke bare gør de samme ting, som de har gjort tidligere,” sagde han ifølge Mirror.

“De forsøger sig med nye ting. De prøver altid på at forbedre showet, og det støtter jeg fuldt ud.”

“Jeg er vokset op med LL Cool J og nu er han her. Det er fedt. Så kigger du rundt, og du ser Will.I.Am, som er en fantastisk artist. Både Serena og Venus (Williams, red.) stod der. Jeg syntes, det var fedt. Det var ikke et problem for mig.”

Hans holdkammerat så dog anderledes på det. Russell mener at det er distraherende, da kørerne skal have mulighed for at forberede sig til løbet.

“Det er distraherende. Jeg er her for at køre race. Jeg er her ikke for showet. Jeg er her for at køre, og jeg er her for at vinde,” sagde han.

“Vi er på banen i en halv time i vores dragter i solen. Jeg tror ikke, at der er nogen anden sport i verden, hvor du 30 minutter før du skal være på, er derude i solen med alle de kameraer, og skal gøre et show ud af det.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024