Lewis Hamilton om Max Verstappen drama: ‘Ikke mit job’

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Lewis Hamilton har slået fast, at det ‘ikke er hans job’, efter Max Verstappen blev mødt af buhråb fra publikum under Miamis Grand Prix.

Arrangørerne forsøgte sig med en ny ceremoni forud for løbet, hvor alle kørere blev introduceret. Publikum reagerede med varierende entusiasme, men Logan Sargeant og mexicanske Sergio Perez var blandt favoritterne.

Da Max Verstappens navn blev læst højt, blev det mødt af buhråb fra en større gruppe af tilskuerne. Sandsynligvis var det tilskuere fra det latinamerikanske miljø i Miami, der gerne så Perez kåret som vinder.

På trods af de mange buhråb, endte Verstappen med at stå øverst på podiet efter løbet. Her forklarede han også, at hvis bare han vinder, er han ligeglad med folks buhråb.

Selve løbet var ikke synderligt begivenhedsfuldt, da de fleste kørere oplevede problemer med at overhale. Den eneste, der havde succes med dette, var Max Verstappen. Han formåede at køre sig fra en 9. til en 1. plads.

I forbindelse med det begivenhedsløse løb, har Hamilton udtalt, at han forstår, hvis fans finder det kedeligt. Han slog dog fast, at det ikke er hans job at ændre på det.

“Det er ikke min opgave at overbevise folk om at se en sport. Jeg ser det ikke, så det er ikke kedeligt for mig,” sagde han ifølge Mirror.

“Men for fans kan jeg forstå det, da det ikke er konkurrencedygtigt såsom NFL og NBA. F1 har forsøgt at bringe holdene tættere sammen, men det ser ikke ud til at virke. Jeg kan kun sige, at vi arbejder hårdt på at vende tilbage og give dem kamp til stregen.”

“Det er ærgerligt, at vi stadig ser disse huller mellem holdene. Jeg ved ikke, hvad løsning er, men vi er nødt til at tilpasse os. Ellers kan tilstanden være den samme i årevis.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024