Lewis Hamilton sammenligner sig selv med en kunstner bag rattet

Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images

Lewis Hamilton hævder, at han blev ‘født’ med evnen til at køre til grænsen i Formel 1.

Lewis Hamilton er en af motorsportens største navne, da han har vundet Formel 1-mesterskabet hele syv gange og vundet mere end 100 løb.

Han har også rekorden for fleste pole-positions (103) samt podieplaceringer (192), hvilket vidner om, at han næsten er i klasse for sig.

Men da han blev spurgt ind til årsagerne til, at han har fået så stor succes, slog han fast, at det er medfødt, og at han er naturtalent.

“Det er svært for enhver, der er god til noget, at forklare. Der er naturligvis en medfødt evne. Jeg er helt klart født med evnerne,” sagde han til ESPN.

“Jeg tror, det handler om, hvordan du opfatter tingene. Det handler om, hvordan din hjerne kan beregne tingene.”

“Jeg er ikke god i et klasseværelse. Jeg kan ikke sidde til et møde. Jeg er ikke god til matematik. Jeg kan ikke løse de sværeste ligninger. Jeg kan ikke lave fantastisk kunst. Men når jeg først er i en bil, så er den min pensel og det flyder det bare ud af mig.”

“Det var meningen, jeg skulle køre motorsport. Når du er på kanten, når du er tæt på 100 procent eller lidt over 100 procent kapacitet i bilen, så fungerer hjernen sådan, at alt bliver stille.”

“Du er alene og det føles som bilen fører dig til en anden del af universet på et splitsekund. Det er en virkelig, virkelig mærkelig oplevelse, men ret kraftfuld.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024