Lewis Hamilton sender advarsel efter kontrakt næsten er på plads

Foto: Eric Alonso/Getty Images

Lewis Hamilton nærmer sig en ny aftale med Mercedes. Hans nuværende kontrakt med holdet udløber i udgangen af denne sæson.

Britiske Lewis Hamilton har kontrakt med Mercedes frem til slutningen af 2023. Der har været rygter om, at han har fået et tilbud fra Ferrari, men dette er blevet afvist af både Hamilton og Ferrari.

Der har været utallige rygter om hans fremtid, og Toto Wolff har endda antydet, at et skifte kunne blive en realitet. Nu tyder alt dog på, at han snart skriver under på en ny aftale med holdet.

Hamilton afslørede efter Spaniens Grand Prix, at han inden længe vil mødes med Wolff, for at tale om en ny kontrakt. Desuden sagde han også, at han ‘et godt sted’ i sit liv.

“Jeg tror aldrig rigtigt, at min sult har ændret sig,” sagde Hamilton ifølge RacingNews365, da han blev spurgt, om W14’erens forbedrede præstationer havde genoplivet hans sult.

“Jeg er et rigtig godt sted i mit liv. Og jeg er rigtig glad for, hvor jeg er i mit liv.”

“Jeg har styr på det hele, og jeg er i stand til at fokusere. Jeg har et fantastisk hold omkring mig på og udenfor banen.”

“Der sker også fantastiske ting med Mission 44, som jeg har et fantastisk hold i London, der arbejder på. Og vi er begyndt at have indflydelse.”

“Jeg har et fantastisk hold af ingeniører, som jeg har været sammen med i lang tid. Hvad Bono, Mike og alle de andre fyrer gør, er et fantastisk stykke arbejde.”

“Jeg føler mig rask og sund, og det (Spaniens Grand Prix, red.) var et meget solidt løb for mig. Jeg vil fortsætte, så længe jeg kan, men jeg vil være, hvor Max (Verstappen, red.) er. Eller i det mindste køre op med ham.”

“Så der er laserfokus på at nå dertil, men der er lang vej igen. Men der er tid.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024