Lewis Hamilton ser veltrimmet ud inden den nye F1-sæson

Foto: Lars Baron/Getty Images

Lewis Hamilton har vist, at han er klar til den kommende Formel 1-sæson, der starter i Bahrain fra den 3. marts.

Det varer ikke længe, inden der bliver taget hul på 2023-sæsonen i Formel 1. Det sker den 3. marts, hvor de første træninger begynder i Bahrain.

Forud for dette har Lewis Hamilton vist, at han er i fuld gang med sin træning til den kommende sæson.

Det har han vist på sin Instagram, hvor han har delt et billede i bar overkrop, hvilket har fået fans til at tro, at noget er under opsejling.

Foto: Instagram

Det skyldes, at en form for ‘forbandelse’ rammer Formel 1, når Hamilton deler billeder af denne karakter. Konkret betyder det, at folk har en tendens til at blive fyret, når han gør.

I sidste sæson mistede både Daniel Ricciardo og Nicholas Latifi deres plads i F1, mens Sebastian Vettel selv valgte at stoppe, efter Hamilton havde delt et sådant billede.

Foto: Instagram

Den tidligere Ferrari-boss Mattia Binotto blev også skiftet ud som teamchef kort tid efter, at den britiske racerkører havde delt et billede.

“Hvem bliver fyret den her gang?” har en fan skrevet på Twitter, hvilket en anden har fulgt op med: “Nogen bliver fyret.”

“Lewis Hamilton har delt et ‘thirst trap’ igen. Nogen mister sit job i dag, er jeg bange for,” skrev en tredje.

Man må dog give Hamilton, at han ser ud til at være klar til den nye sæson med Mercedes, der afslører deres W14-racer den 15. februar.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024