Lewis Hamiltons firma boomer: Værdiansættelse overstiger 100 millioner dollars

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Lewis Hamilton har ikke haft den store succes i Formel 1 i denne sæson, men forretningsmæssigt kan han ikke klage.

Selvom Lewis Hamilton har haft en svær sæson i Formel 1, har han alligevel grund til at smile. Den britiske Mercedes-kører han nemlig glæde sig over, at hans virksomhed har opnået en værdiansættelse på 100 millioner dollars.

Hamilton har fortsat ikke vundet et eneste løb, siden næstsidste løb i 2021-sæsonen.

Det skyldes, at Mercedes har haft svært ved at skabe en bil, der er tilpasset de nye regler. Som et resultat af dette, har Hamilton kun været på podiet en enkelt gang i denne sæson.

Til gengæld nyder han stor succes udenfor banen, hvor hans forretning Neat Burger har nået en ny milepæl. Forretningen blev lanceret i 2019, og Hamilton er en blandt flere ejere.

Efter at have etableret sig med otte restauranter i London, åbnede Neat Burger for i april sin første restaurant udenfor Storbritannien. Her kunne kæden nemlig slå dørene op for sin første restaurant i New York.

Ifølge Financial Times har denne satsning båret frugt for virksomheden og dens ejere. Selskabet er nu værdiansat til mere end 100 millioner dollars.

“Kædet, der har fået finansiel støtte fra den britiske racerkører Lewis Hamilton, har hentet 18 millioner dollars fra nye investorer,” skriver Financial Times.

Her fremgår det også, at banken LionTree og Real Madrid-målmand Thibaut Courtois er blandt de nye investorer.

Desuden oplyser mediet, at Neat Burger for alvor har haft fart på i de senere år. Alene indenfor de seneste to år, har kæden forøget sin værdi med over 40 procent.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024