Lewis Hamiltons tidligere træner Angela Cullen søger ‘nye muligheder’ i 2024

Foto: Dan Istitene/Formula 1/Getty Images

Angela Cullen har gjort det klart, at hun vil søge ‘nye udfordringer’ i det kommende år.

Angela Cullen, der tidligere har været træner for Lewis Hamilton, har delt et opslag på Instagram om sin fremtid. Her har hun givet en antydning af, hvad den kommer til at byde på.

I marts sidste år besluttede hun sig for at forlade Hamilton og hans hold. Derefter har hun taget et sabbatår, hvor hun har været ude at rejse og opfylde drømme. Blandt andet har hun prøvet kræfter med paragliding, som hun længe har drømt om.

På de sociale medier har hun nu givet udtryk for, at hun er klar til den type mentale forandringer, som det nye år bringer. Her har hun slået fast, at hun har et ‘ønske om forandring’, ‘friske muligheder’ og ‘at drømme stort’.

Ifølge GPFans kan det måske være en antydning af, at hun ønsker at vende tilbage til Formel 1 i den kommende sæson. Hvis det bliver en realitet, bliver det naturligvis interessant at se, om hun tilslutter sig Hamilton eller en anden kører.

Hun var en del af holdet omkring Hamilton i den mest succesfulde del af hans karriere. Hun var derfor ved hans side, da han vandt fire mesterskaber i træk mellem 2017 og 2020.

Derfor er der heller ikke nogen tvivl om, at hun har meget erfaring at trække på. Skulle hun have lyst til at vende retur til Formel 1, vil hun næppe have svært ved at finde en kører eller et hold, der vil ansætte hende.

Hamilton har flere gange fortalt, at han stadig har et godt forhold til Cullen. Af denne årsag er det ikke udelukket, at hun ender med at blive en del af hans hold igen. Omvendt kan det også være, at hun slet ikke har lyst til at vende tilbage til Formel 1.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024