Linjedommer undersøges for albue i hovedet på Andy Robertson

Foto: Visionhaus/Getty Images

En linjedommer slog angiveligt Andy Robertson i ansigtet med en albue. Nu er der blevet åbnet en efterforskning af sagen.

Det britiske fodboldforbund FA og PGMOL har åbnet en efterforskning, efter en linjedommer er blevet beskyldt for at have slået Andy Robertson i ansigtet med en albue under Liverpools kamp mod Arsenal på Anfield søndag.

Et uafgjort resultat mod Liverpool, har nu ført til, at Arsenal kun har seks point ned til Manchester City i Premier League, som har en kamp i hånden samt en kamp mod Arsenal den 26. april.

Det faktum, at City kan have kurs mod Premier League-triumfen, var dog ikke det eneste, der var et samtaleemne efter kampen mellem Liverpool og Arsenal.

Robertson hævdede nemlig, at han blev slået i ansigtet med en albue af linjedommer Constantine Hatzidakis, da han henvendte sig til ham efter første halvleg.

Robertson, der havde fået en advarsel fra dommer, Paul Tierney, efter at have raget sig uklar med Hatzidakis tidligere i kampen, blev idømt et gult kort efter en hændelse, der chokerede Liverpools spillere og trænerstab.

Liverpools manager, Jürgen Klopp, afviste at kommentere på sagen og sagde, at der ikke havde været kontakt mellem hans stab og dommerne efter kampen.

“Jeg så det ikke, og jeg har nu tid til at se det, men det gjorde jeg ikke, og jeg ikke kan give forkerte svar. Jeg hørte, at billederne tale for sig selv. Jeg kan ikke sige mere. Jeg så ikke noget af det,” sagde Klopp ifølge The Guardian.

FA og PGMOL, den professionelle dommerinstans, undersøger sagen.

“PGMOL er opmærksom på en hændelse, der involverede assisterende dommer Constantine Hatzidakis og Liverpool-forsvareren Andrew Robertson ved pausen under kampen mellem Liverpool og Arsenal på Anfield. Vi vil gennemgå sagen fuldt ud, når kampen er afsluttet,” lød det.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024