Lionel Messi fremtid: Ingen udlån eller ferie

Foto: Shutterstock

Der har svirret en del rygter om det, men det kommer ikke til at ske. Lionel Messi skal ingen steder.

På det seneste har der været rygter om, at Lionel Messi kunne blive udlejet. Rygterne har især taget til, efter det stod klart, at Inter Miami ikke kunne kvalificere sig til slutspillet i MLS.

Selvom de ikke skal deltage i slutspillet, har Messi dog ingen planer om at lade sig udleje til en anden klub.

Der har ellers været rygter om, at Messi kunne blive udlejet til Barcelona i de måneder, hvor han ikke spiller for Miami. Den amerikanske klub har nemlig ingen kampe fra nu og frem til starten af næste MLS-sæson.

En endelig plan for 2024-sæsonen er endnu ikke blevet offentliggjort, men den forventes at starte i slutningen af februar eller starten af marts. I år blev de første kampe i MLS spillet den 25. februar.

Selvom de ikke kan nå at kvalificere sig til slutspillet, har Miami fortsat to kampe i denne sæson. De skal i aktion mod Charlotte FC både den 18. og 21. oktober, da den ene kamp blev udskudt.

Derefter slutter MLS-sæsonen for Messi og co., men der kan være andre forpligtelser. Bl.a. skal holdet fortsætte med at træne, ligesom der også kan være opvisningskampe i løbet af efteråret.

Hertil har han også en række landskampe med Argentina. Først og fremmest skal han de spille mod Paraguay og Peru, hvorefter de i november skal spille mod Uruguay og Brasilien i VM- kvalifikationen.

I starten af det nye år kommer Miami til at genoptage træningen tidligt. Klubben ønsker at sætte alt ind på at spille en hel sæson, og potentielt også vinde en titel.

I den kommende sæson vil store navne som Jordi Alba, Sergio Busquets og naturligvis Messi være med Miami fra start.

mandag 11. december 2023

søndag 10. december 2023