Lionel Messi taler ud: Derfor valgte han Inter Miami

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

Lionel Messi har bekræftet, at han kommer til at fortsætte sin karriere i den amerikanske klub Inter Miami.

Der har været mange rygter om Lionel Messi i de seneste måneder. Blandt andet har der været forlydender om, at han var på vej til Saudi-Arabien eller retur til FC Barcelona.

Ingen af delene har dog vist sig at være tilfældet. Derimod har den argentinske stjerne bekræftet, at han skifter til David Beckhams Inter Miami i MLS.

Den 35-årige stjerne forlader officielt Paris Saint-Germain i næste måned, efter to undervældende år i den franske hovedstad. Dermed bliver en af de mest bemærkelsesværdige karrierer i europæisk fodbold nogensinde bragt til ophør.

Ganske vist vandt Messi VM i Qatar med det argentinske landshold i december, men det var hans tid i Barcelona, der skabte hans navn. Her spillede han i perioden fra 2004 til 2021.

Forhandlingerne forud for hans skifte til Inter Miami, har været anført af klubejerne Jorge og Jose Mas. Desuden har MLS-partnerne Apple og Adidas også været involveret i aftalen.

Dette har medført, at der har været forlydender om, at Messi har sikret en lukrativ kontrakt med klubben, men også med både Apple og Adidas. Hvad det konkret indebærer, er dog ikke blevet afsløret af nogle af parterne.

“Jeg skifter til Inter Miami. Beslutningen er 100% bekræftet,” udtalte Messi onsdag aften i et interview med Mundo Deportivo.

“Hvis det havde været et spørgsmål om penge, var jeg taget til Arabien eller andre steder. Det virkede som mange penge for mig.”

“Sandheden er, at min endelige beslutning, er at tage et andet sted hen og ikke på grund af penge.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024