LIV Golf lider endnu et hårdt slag i kampen om fans

Foto: Christian Petersen/Getty Images

Statistikken viser, at LIV Golf mister seere, da de havde 24% færre seere ved seneste turnering i Tucson sammenlignet med sæsonåbningen i Mexico.

Den saudifinansierede golftour afslørede de ‘foreløbige’ data til Golf.com i denne uge, og forklarede, at de var ’tilfredse med starten’ på trods af, at de er betydeligt bagud i forhold til PGA Touren.

“Jeg vil karakterisere lanceringen af de første to turneringer eller den indledende ligasæson som at få et betydeligt seertal,” sagde Will Staeger, der er mediechef i LIV Golf, til avisen.

“Jeg tror generelt, at vi er tilfredse med starten, og vi har et stykke vej igen.”

Ifølge en LIV-kilde, der er blevet citeret af Golf.com, havde den nye golftour ‘forventet’ et i antallet af seere udsendelsen af Arizona-begivenheden, da den blev sendt på samme tid som March Madness.

Selvom LIV Golf ikke har haft problemer med at tiltrække nogle af sportens største navne, er deres seertal ikke sammenlignelige med PGA Touren på nuværende tidspunkt.

I de første to uger har PGA Touren haft et gennemsnitligt seertal i weekenden på 2,42 millioner og 2,23 millioner – et gennemsnit på 2,325 millioner i alt.

I mellemtiden havde LIV i gennemsnit 537.000 under dækningen af sin Mexico-begivenhed og 409.000 senest, hvilket betyder et gennemsnit på 473.000.

LIV Golf indgik i januar en flerårig aftale med CW Network, efter ikke at have formået at nå til enighed med ESPN, Fox Sports eller andre større aktører. Tidligere havde den kontroversielle PGA-rival været begrænset til YouTube-udsendelser.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024