Liverpool er klar til tredoble Alexis Mac Allisters løn

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Liverpool er ivrige efter at hente Alexis Mac Allister og er derfor klar til at tredoble hans løn til sommer.

Liverpool har store planer om at give deres midtbane en overhaling til sommer. Derfor forventes der at være både flere til- og afgange i sommerens transfervindue.

Både Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita og James Milner forventes at forlade Anfield efter denne sæson, da deres kontrakter udløber til sommer.

Det betyder, at der bliver plads på midtbanen, hvilket skal fyldes ud. Derfor er Anfield-klubben klar til at gå på jagt efter flere spillere til midtbanen.

Mac Allister har været en vigtig spiller for Brighton i denne sæson, og hans præstationer har tiltrukket stor opmærksomhed fra flere andre klubber.

Ifølge Football Insider skulle Liverpool-træner Jürgen Klopp være ivrig efter at hente ham til klubben.

Mediet skriver, at den engelske klub allerede er i fuld gang med arbejdet med handlen. Derfor er de også i dialog med hans agenter.

Angiveligt håber de på at kunne logge ham til Anfield, ved at tredoble hans nuværende løn, så han kommer til at tjene mere end 150.000 pund om ugen.

The Reds bliver mere og mere overbeviste om, at det vil være muligt at hente den argentinske stjerne, der siges at være ivrig efter at gennemføre skiftet.

Liverpool skal dog fortsat nå til enighed med Brighton om en pris, og det kan blive vanskeligt, da Mac Allister fortsat har to år tilbage af sin kontrakt.

Det betyder, at Brighton er i en god position, når det kommer til at forhandle om prisen. De har tilmed fået indskrevet en option i hans kontrakt, så hans ophold kan forlænges med yderligere et år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024