Liverpool ivrige efter at hente Alexis Mac Allister i en hurtig handel

Foto: Mike Hewitt/Getty Images

Liverpool er ivrige efter at hente Alexis Mac Allister og ønsker at indgå en aftale i denne måned.

Den 24-årige Alexis Mac Allister har været en af de bedste spillere i Premier League i denne sæson og scorede på et vigtigt straffespark mod Manchester United torsdag denne uge.

Det var hans niende mål i sæsonen, hvor han har været en vigtig brik på midtbanen og hjulpet Brighton godt på vej mod en placering i top-6.

Hans høje niveau har ført til interesse fra en lang række klubber i den engelske liga. Derfor er der også en klar forventning om, at han forlader Amex Stadium denne sommer, for at tage det næste skridt i sin karriere.

Liverpool er ivrige efter at hente ham, og har haft flere samtaler med hans agent og far. Faderen udtalte sidste måned, at målet er at have en aftale på plads, inden sæsonen er slut.

Det skriver 90min.

The Reds er bange for, at miste Mac Allister til en anden klub og ønsker der at have en aftale på plads hurtigst muligt. Både Manchester City, Manchester United, Tottenham, Chelsea og Newcastle har også vist stor interesse for argentineren.

Det bliver dog ikke billigt at hente den argentinske profil, der forud for VM skrev under på en ny kontrakt. Ifølge 90min kan prisen ende op mod 70 mio. pund, hvilket svarer til næsten 600 mio. kroner.

I Brighton er de klar til at sælge ham, men de håber på, at han bliver det eneste store salg til sommer, selvom der også er stor interesse for en anden af klubbens spillere Moises Caicedo.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024