Liverpool med anmodning til PL: Vil starte på udebane i næste sæson

Foto: Dave Howarth - CameraSport via Getty Images

Liverpool har sendt en anmodning til Premier League om at få lov til at afvikle deres første kamp i 2023/24-sæsonen på udebane.

Hvis det står til Liverpool, så skal de starte deres første kamp på udebane efter sommerferien – og det er ikke helt tilfældigt.

Klubben har planer om at udvide Anfield over sommeren, men de forventer ikke, at det kan være færdigt før den 19. august, hvor anden runde af Premier League begynder.

Derfor har de sendt en anmodning til Premier League om, at deres kampprogram kan blive planlagt således, at de kan spille deres første kamp på udebane.

“Vi har sendt anmodningen, men vi har endnu ikke fået den bekræftet af Premier League,” siger Paul Cuttill, der er vicepræsident for Liverpools stadiondrift til The Athletic.

“Hvis det bliver godkendt, vil vi se på omkring den 19. august til vores første hjemmekamp i den nye sæson. Det har været udfordrende, men vi kommer til at nå det til tiden.”

Den engelske klub har besluttet sig for at udvide Anfield, så de kan gøre plads til flere tilskuere i den kommende sæson.

I alt bliver der gjort plads til yderligere 7.000 sæder med den nye udvidelse, hvorfor der er tale om en stor udvidelse. Dette vil medføre, at den samlede kapacitet stiger til omtrent 61.000 tilskuere på det ikoniske stadion.

Det bliver heller ikke billigt for Liverpool at gennemføre det store projekt, da det ifølge The Athletic forventes at løbe op i 80 millioner pund, hvilket svarer til omtrent 686 millioner danske kroner.

Starten på den nye Premier League-sæson går i gang den 12. august.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024