Liverpool planlægger at snuppe belgisk stjerne foran Arsenal

Foto: James Williamson - AMA/Getty Images

Liverpool har planer om at styrke flere dele af truppen til sommer. Derfor vil de hente Southampton-midtbanespiller Romeo Lavia.

Jürgen Klopp og co. har planer om at styrke truppen til sommer. Det har fået den engelske klub til at kigge i retning af Romeo Lavia, skriver mediet Football Transfers.

Det betyder, at de skal være indstillet på at tage kampen op mod Arsenal. London-klubben siges også at have et godt øje til den kun 19-årige midtbanespiller.

Ifølge Football Transfers ønsker Liverpool at hente Lavia i en byttehandel. Her skulle de være klar til at inkludere en spiller samt betale en sum penge oveni.

Efter en sæson, hvor Liverpool har haft svært ved at finde deres tidligere høje niveau, vil de give truppe en overhaling.

Der er flere aspekter af truppen, der skal styrkes, men især midtbanen er af høj prioritet for Klopp. Det skyldes, at de efter denne sæson står til at vinke farvel til flere midtbanespillere.

Konkret kommer de til at sige farvel til både James Milner, Naby Keita og Alex Olexlade-Chamberlain.

Både Alexis Mac Allister, Mason Mount og Ryan Gravenberch har været nævnt som kandidater til at afløse de tre førnævnte. Nu lyder det dog, at Lavia også er et transfermål.

Football Transfers skriver, at Southampton er klar til at slippe ham, men det kræver det rette bud. Efter sigende skulle den engelske klub kræve op mod 50 millioner pund for ham.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024