Logan Paul og Nina Agdal skal giftes

Foto: Ronald Martinez/Getty Images

WWE-stjerne og influencer Logan Paul har været på knæ for den danske supermodel Nina Agdal.

De har været kærester i lidt over et år. Men det er de ikke længere. Det skyldes ikke, at de er gået hver til sit, men derimod, at de er blevet forlovet.

Ifølge Daily Mail har Logan Paul, der i dag gør sig som stjerne i WWE, været på knæ for den danske supermodel Nina Agdal.

Det britiske medie har talt med kilder tæt på parret, som har bekræftet, at de skal giftes. Desuden er det også kommet frem, at han var på knæ for hende søndag aften.

Det celebre par befinder sig i disse dage ved Como-søen i Italien, hvor de har indlogeret sig på det luksuriøse hotel Passalacqua.

Ifølge vidner var det på hotellets tagterrasse, at han gik på knæ for at fri til hende.

Daily Mail skriver, at et øjenvidne har meddelt, at Logan Paul fik et stort ‘ja’ fra Nina Agdal. Samme vidne har også forklaret, den danske supermodel var ‘tydeligt overrasket’ over det.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Nina Agdal (@ninaagdal)

Desuden er der også forlydender om, at Logan Paul havde allieret sig med en kameramand, der var klædt ud som tjener. Formålet med dette var, at han kunne filme hele episoden, uden at Nina Agdal ville fatte mistanke.

Vidnet har også afsløret, at Logan Paul som noget af det første fandt sin telefon frem for at ringe til sin bror.

“Brormand, du har fået en søster,” skulle han have sagt til sin bror, bokseren Jake Paul.

Det amerikanske medie TMZ skriver, at de har været i kontakt med kilder tæt på parret. De har ligeledes bekræftet, at Logan Paul rent faktisk har været på knæ.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024